Oldalak

Massage

Mit nekünk pénz meg munka, a nagy elhatározás megszületett, hogy elmegyünk a szállodai masszázsszalonba, ahol kipróbáljuk a helyi masszázs legendáit. Az a hír kerengett, hogy az itteni apró fehérnép legalábbis annyira érti a dolgát, mint a Táj kolleganők, sőt ha a helyieket kérdeztük, akkor még sokkal jobban.

Időpontot egyeztetvén megjelentünk a kívánt helyen, ahol külön kis szobába vezettek minket, relax meg halk zene, minden együtt volt a kellemes délutánhoz. Egy igen kicsi kis asszony – vagy ki tudja, mert itt a hölgyek korát képtelenség megmondani – jelent meg, kedvesen csiripelt valamit és nekilátott a hátam megdolgozásának.

Eső, viszonylag gyengéd mozdulatával kitépte a gerincem, megcsavarta és fordítva rakta vissza. A bal hüvelykujjával hátulról kiemelte a lapockacsontom és 3-4 bordámat alátuszkolta. Mindezt 2 másodperc alatt, ekkor üvöltöttem fel először a hirtelen traumából.
- Gud ször gud
- Azanyád a gud, mondtam volna, de egy lassú megfontolt mozdulattal átlökte a májam a másik oldalra miközben ellenpontozandó a traumát kiugrasztott mind a két békát a vállamon.

Ekkor a másik szobában John üvöltött fel. Megérkezett hozzá is egy hasonló törékeny kishölgy.

A többit nem is részletezem. Elég annyi, hogy amikor az Achilles int megcserélik a combizommal az már szinte fel sem tűnik.

Aznap többet nem beszélgettünk, de a hátunk még ma is sajog!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát csoda, hogy aggódom, ha elutazol? :) ne válj kis vérengző szörnyek martalékává, kérlek!